BENKEPLATEKAMPANJE FRA
SILESTONE

Index Interiør har lang erfaring med tegning og planlegging av løsninger tilpasset dine behov og ønsker. Vi tar oss av all form for logistikk, fra bestilling til ferdig montert innredning. Enten du ønsker prisgunstige alternativer eller kvalitet i særklasse kan du være sikker på å finne det hos oss. Gjennom innkjøpsalliansen KjøkkenGlede kan vi til enhver tid tilby landets beste tilbud på integrerte hvitevarer og mye annet flott til kjøkkenet. Vi mener så absolutt at det viktigste rommet for oss er kjøkkenet i hjemmet ditt!

Vårkampanje på Silestone benkeplater

Nå lønner det seg å bestille Silestone benkeplater! Silestone er et eksklusivt og naturlig valg til enhver oppgradering hjemmet ditt. Enten du vil friske opp kjøkkenet, eller kanskje en skjenk?

Du får 20% rabatt på utvalgte Silestone benkeplater ved bestilling innen fredag 6. juli. Vår samarbeidspartner, SolidTec, håndterer kontrollmåling og montering når det passer deg. Levering senest siste uken før jul 2018.

 *Gjelder utvalgte modeller | Bestilling innen uke 27

Cosentino tilbyr sine forbrukere 25-års garanti på Silestones kjøkkenoverflater.

Våre produkter inkluderer de mest krevende kvalitetskontrollene som tilbyr en grunnleggende kvalifisering av et produkt som har gått under huden på tusenvis av kjøkken i mer enn 52 land.

Ja, jeg vil lage drømmekjøkken!

Registrer deg i skjemaet og vi vil kontakte deg, eller kom innom butikken for en hyggelig kjøkkenprat!