, , , ,

Index Interiør med kjøkken blogg og nye hjemmesider!

Vi er veldig glade for at du har funnet veien til våre nye nettsider! Det betyr kanskje at du enten er på jakt etter inspirasjon til hjemmet, nytt kjøkken, bad eller garderobe, og kanskje du planlegger å pusse opp? Eller kanskje du bare er nysgjerrig på hva Index Interiør er for noe? Velkommen skal du uansett være. Og på våre nye nettsider skal du finne svar på det meste du lurer på om kjøkken, men jeg tillater meg allikevel å oppsummere noe i vårt første blogginnlegg.

Index Interiør er et friskt konsept i et spennende marked. Vi er først og fremst en kjøkkenforhandler til det private og offentlige markedet, med fokus på kjøkken, bad og garderobe. Det er mange tradisjonelle forhandlere i Bergen som enten er selvstendige kjøkkenbutikker, eller kjedebutikker med franchisekonsept. Vi er verken eller. Index Interiør skal gi deg mye mer. Vi har jobbet i kjøkkenbransjen i samlet mer enn 15 år og har lang erfaring med å tegne løsninger tilpasset rom og ønsker fra kunder, og i tillegg til å levere selve kjøkkenet og montering av dette har vi samlet et knippe foretrukne leverandører av naturlige tilleggstjenester som rørlegger, elektriker, snekker, byggmester, malermester, murmester osv…

Vårt konsept kretser rundt oppussing generelt, da det ofte er når du som kunde er i denne fasen vi som kjøkkenforhandler kommer i kontakt med deg. Mange av våre kunder går med et ønske om å fjerne en vegg for å slå sammen stue og kjøkken, bytte en trapp, bytte vinduer og dører og har et barnerom som trenger et nytt strøk maling. Ønskene er mange. Vi kan hjelpe deg med alt dette. Når man skal rehabilitere hele eller deler av hjemmet sitt er det viktig med god prosjektstyring, men det er også viktig å være god på den arenaen du vanligvis er god på. Så for å slippe å måtte ta seg fri fra arbeid eller utdannelse eller trening tilbyr vi totalløsning inklusiv prosjektstyring.

Noen av våre samarbeidspartnere vil du finne igjen på nettsidene våre med logo og lenke til de respektives hjemmesider, og de aller fleste av våre leverandører er også representert her med bilder og lenke til mer informasjon. Vi i Index Interiør er genuint interesserte i å hjelpe kundene våre mest mulig i en krevende fase hvor logistikk, prosjektering og store beslutninger skal taes. Som kunde hos oss vil du oppleve rask og god oppfølging, og grunnen til at de fleste kundene våre har valgt å handle hos oss er opplevd trygghet i forbindelse med en stor investering. Vi er veldig opptatt av din opplevelse av oss og at den skal være best mulig, og når innredning og arbeid er utført skal du også sitte igjen med opplevd kvalitet – i alle ledd.

Når du som kunde først tar kontakt med Index Interiør vil vi tilby hjemmebsøk og gratis befaring basert på hva du ønsker utført. Vi har trivelige kontorlokaler sentralt i Bergen Sentrum i Strandgaten 6 i 6. etg (samme bygg som Svaneapoteket). Her har vi samlet kompetansen vår og en rekke vareprøver slik at du selv kan se og ta på produktet mens vi viser deg flotte bilder av vårt løsningsforslag på storskjerm. Vi har lenge jobbet i en større kjøkkenforretning med store utstillinger og funnet ut at vi ønsker å kutte dette leddet. Store lokaler og dyre utstillinger gjør at prisen til sluttkunde også ofte gjenspeiler dette, mens tiden vi bruker med hver enkelt kunde er stort sett over en kopp kaffe mens vi tegner og forteller på skjerm. Tryggheten i å velge rett produkt ligger i vår evne til å formidle dette til deg som kunde, og vi har en lang rekke referanser som bekrefter at våre kjøkken, bad og garderober er av høyeste kvalitet!

Vi håper at du vil fortsette å være nysgjerrig på Index Interiør, men at du også er blitt trygg på at vi kan levere tjenestene du er ute etter. Vi håper du vil følge oss videre på bloggen vår, her vil vi lansere produktnyheter, legge ut informasjon om pågående prosjekter og messebesøk og en hel rekke tips, triks og inspirasjon til hjemmet. Vi er også på facebook og instagram hvor vi holder følgerne våre oppdatert på hva vi driver med i det daglige.

Helt til slutt ønsker jeg å rette en aldri så liten takk til reklamebyrået Limedrop som har hjulpet oss med å designe vår nye profil, brosjyrer og hjemmesider!

Tusen takk for oppmerksomheten 🙂

Mvh

Mads Lilletvedt
Daglig leder
Index Interiør AS