Et skritt nærmere målet…

Etter vår tur til Stockholm for kjøkken inspirasjon tidligere i vår (les mer her), ble vi mer og mer sikre på at joda, vi skal åpne butikk! Og den skal ikke være verken stor eller liten, men akkurat passelig.

Etter å ha lett litt etter de riktige lokalene, mener vi nå at vi har funnet dem. På hjørnet i Valkendorfsgaten 7, mellom Valkendorfsgaten og Jon Smørsgate ligger et helt perfekt hjørnelokale, med store vinduer og høyt under taket. Kontrakten er underskrevet, planen er under utarbeidelse og snart er vi klar for å få produsert utstillingene våre.

Illustrasjon av vår nye butikk

Butikken er som sagt ikke veldig stor, og med 2 vegger utelukkende bestående av vinduer, har det vært en liten nøtt å innrede den. Vi kommer til å vise litt forskjellig fra våre 2 kjøkkenleverandører, Kungsäter Kök og Fossline, samt ha prøver av skyvedører fra Rival skyvedørsgarderober. Der blir også plass til et utvalg hvitevarer, samt litt forskjellige benkeplater.

Vi har vært så heldige at vi har fått hjelp av Bergen Interiør til å finpusse layouten på butikken, og vi er veldig spente om det blir like bra som på tegningene. En gang i august får vi svaret, da åpner Index Interiør AS sin første butikk, midt i hjertet av Bergen sentrum.

Her vil vi jobbe for å hjelpe våre kunder med å få det perfekte kjøkkenet, badet og garderoben til akkurat deres hjem. Vi vil fremdeles dra på hjemmebesøk, være behjelpelig med total-løsning for store og små oppussingsjobber, samt levere innredninger til prosjekter i samarbeid med utbyggere.

Følg med for mer info, både om butikken og om andre spennende ting vi arbeider med!