, ,

Index Interiør blir NEFF forhandler!

Vi er svært stolte av å annonsere nyhetene fra NEFF! Her snakker vi ovn i yppersteklasse, til mellomklasse pris. Vi har vanskelig for å finne produkter hos andre produsenter som kan matche matgleden som fremstilles når du jobber med dette produktet. Se video fra NEFF under.

I en stekeovn med Slide&Hide® kan døren skyves helt inn under ovnen for å gi mer plass til matlagingen. Døren glir lett og smidig på dempede skinner. Takket være det roterende lukkehåndtaket Slide®, kan du beholde samme grep i hele bevegelsen. Dersom du vil bruke døren som avlastningsflate eller dryppbeskyttelse, kan du bare la være å skyve den inn. Hele innsiden av døren er i glass og svært enkel å holde ren. En smart spesialfunksjon som bare finnes på ovner fra Neff.

NEFF er et tysk varemerke og har, med mer enn 130 år bak seg, en posisjon som den fremste leverandøren i Storbritannia og som nummer tre i Tyskland. I løpet av høsten 2011 ble det veletablerte varemerket også lansert på det nordiske markedet. Hvitevarene distribueres i eksklusivt utvalgte kjøkkenbutikker.
NEFF er et velkjent high-end varemerke spesialisert på innbyggingsprodukter for kjøkkenet. NEFF har gjort seg kjent for stilrent design og unike produktegenskaper.