, ,

Januarkampanje fra Fossline og Miele!

Vi åpner det nye året med en fantastisk januarkampanje på bestselgerne fra Fossline Kjøkken & Bad! For å komplementere ditt nye kjøkken har vi gunstige kampanje priser på Miele hvitevarepakker og øvrig sortiment – dette kan du ikke gå glipp av!!

Et Fossline kjøkken er norskprodusert og holder svært høy kvalitet. Med landets største og beste utvalg i utførelser og tilpasningsmuligheter er vi stolte av å være Hordalands største forhandler av Fossline kjøkken og bad. Sammen med Fossline tilbyr vi nå hele 25% rabatt på bestselgerne for alle bestillinger og reservasjoner innen 31.januar 2018! Se flere av våre Fossline kjøkken her!

I tillegg kan vi friste med hele to pakketilbud fra Miele som utklasser de fleste SALG SALG SALG kampanjer. Disse pakketilbudene inngår i kampanjen for å gi deg de beste muligheter for å gjøre en skikkelig god handel når du skal velge ut ditt nye kjøkken. Vi har selvsagt ekstra gode priser på Mieles øvrige sortiment også!!

Når du pusser opp kan Index Interiør koordinere hele jobben, fra riving til ferdig løsning. Vi har samarbeidspartnere i alle fagområder og vårt team er som regel med på alle våre leverte innredningsløsninger. Dette sikrer en stabil fremdrift og vi har hele tiden full kontroll på at det som skal gjøres blir gjort skikkelig og til rett tid! Du som kunde kan bruke tiden din på det du er flinkest til, og du skal føle deg trygg på at vi tar godt vare på prosjektet ditt!

Ta kontakt med oss i dag for å avtale hjemmebesøk, eller stikk innom butikken med tegninger og vi hjelper deg med forslag til nytt kjøkken!