Totalleverandør

INDEX INTERIØR

Index Interiør har lang erfaring med tegning og planlegging av løsninger tilpasset dine behov og ønsker. Vi tar oss av all form for logistikk, fra bestilling til ferdig montert innredning. Enten du ønsker prisgunstige alternativer eller kvalitet i særklasse kan du være sikker på å finne det hos oss. Gjennom innkjøpsalliansen KjøkkenGlede kan vi til enhver tid tilby landets beste tilbud på integrerte hvitevarer og mye annet flott til kjøkkenet. Vi mener så absolutt at det viktigste rommet for oss er kjøkkenet i hjemmet ditt!

Den nye studioLine-serien. Fascinerende design. Spennende funksjoner.

HØSTKAMPANJE 30% PÅ SIEMENS HVITEVARER!

Siemens eksklusive innbyggingsserie integreres sømløst i ditt kjøkken – uansett hvilken stil og kjøkkenleverandør du har valgt. Med hele 30%* på hele innbyggingssortimentet vil avansert teknologi og plettfri design være tilgjengelig for de aller fleste. Ønsker du deg en ovn med dampfunksjon? En mikro som også har varmluft? Matlaging blir en lek med HomeConnect som lar deg følge med fra mobilen.

Alle studioLine hvitevarer overbeviser med et enkelt og stilig utseende som tiltrekker seg oppmerksomhet. Og deepBlack glassdør forsterker det eksklusive uttrykket. Sammen med kjøkkenmøblene dine får du et gjennomgående inntrykk av eleganse og eksklusivitet på kjøkkenet ditt. I tillegg gjør fremtidsrettet teknologi som varioSpeed eller roastingSensor matlaging enkelt og intuitivt som aldri før – for imponerende mat og imponerte gjester.

Kontakt oss i dag for å få hjelp til å velge rett produkt!

* Kampanjerabatt gjelder alle Siemens studioLine produkter som bestilles innen 30. november 2019.

Ja, jeg vil bli kontaktet!

Registrer deg i skjemaet og vi vil kontakte deg, eller kom innom butikken for en hyggelig kjøkkenprat!