SOMMERSALG PÅ ALL INNREDNING – 25%

Index Interiør har lang erfaring med tegning og planlegging av løsninger tilpasset dine behov og ønsker. Vi tar oss av all form for logistikk, fra bestilling til ferdig montert innredning. Enten du ønsker prisgunstige alternativer eller kvalitet i særklasse kan du være sikker på å finne det hos oss. Gjennom innkjøpsalliansen KjøkkenGlede kan vi til enhver tid tilby landets beste tilbud på integrerte hvitevarer og mye annet flott til kjøkkenet. Vi mener så absolutt at det viktigste rommet for oss er kjøkkenet i hjemmet ditt!

SALG 25% PÅ ALLE VÅRE BESTSELGERE – KJØKKEN OG BAD

KJØKKEN OG BAD FOR ALLE LIVETS FASER

Kjøkkenet er hjemmets hjerte. Våre kjøkkeninnredninger har perfekte detaljer og gjennomgående kvalitet en selvfølge. Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter! Uansett hvor du er i livet, har vi kjøkkenet for deg – enten du liker det moderne, det klassiske eller det romantiske.

Våre baderomsinnredninger leveres i et stort og bredt sortiment – fra innovative og stilrene til klassiske og tradisjonsrike baderomsløsninger.

Lagringsplass må ikke undervurderes. Våre garderobeløsninger med sømløs tilpasning, enten du har skråtak eller ei. Vi leverer norskproduserte skyvedørsløsninger eller slagdørsgarderober i alle tilgjengelige fronter.

*kampanjerabatt gjelder alle innredninger fra Index Interiør som leveres innen 31. august 2020.

Ja, jeg vil bli kontaktet!

Registrer deg i skjemaet og vi vil kontakte deg, eller kom innom butikken for en hyggelig kjøkkenprat!