Miele kampanje februar 2019

Nå har vi reduserte priser på en rekke hvitevarer fra Miele!

Vi har satt sammen noen produkter vi mener vil bidra til å løfte kjøkkenet ditt, og til en ekstra god pris! Vi har lave priser på hele sortimentet i februar, men bla gjerne igjennom kampanjefolderen vår her: http://www.indexinterior.no/wp-content/uploads/2019/02/Kjøkkenglede.pdf

Garantert sunn tilbereding med Miele: Det er ikke uten grunn at dampkoking av mat blir stadig mer populært. Fordelene er mange: Ved dampkoking tilberedes maten svært skånsomt. Den varme vanndampen strømmer direkte til maten og omslutter den på alle kanter. Ettersom maten ikke ligger i vann, blir den ikke utvannet eller overkokt. Matvarens naturlige aroma beholdes og kan til og med forsterkes. Og farge og viktige vitaminer bevares.

Den mest moderne standard: Med Con@ctivity kan du konsentrere deg helt om matlagingen. Fordi ventilatoren og platetoppen kommuniserer med hverandre. Platetoppen overfører innstillingene til elektronikken i ventilatoren, som deretter justerer viftetrinnene automatisk. Du behøver ikke tenke på å slå av ventilatoren senere. Alle Miele «TwoInOne»-platetopper leveres med Con@ctivity som standard.

Miele TwoInOne – kom og se den i vår utstilling!