HVITEVARER FRA NEFF!

Ovnsdøren som forsvinner og kjøleskap med tavlefront
– med hele 25% rabatt kan vi levere nytt kjøkken til deg før ferien!

Index Interiør har lang erfaring med tegning og planlegging av løsninger tilpasset dine behov og ønsker. Vi tar oss av all form for logistikk, fra bestilling til ferdig montert innredning. Enten du ønsker prisgunstige alternativer eller kvalitet i særklasse kan du være sikker på å finne det hos oss. Gjennom innkjøpsalliansen KjøkkenGlede kan vi til enhver tid tilby landets beste tilbud på integrerte hvitevarer og mye annet flott til kjøkkenet. Vi mener så absolutt at det viktigste rommet for oss er kjøkkenet i hjemmet ditt!

HVITEVARER FRA NEFF

I hele juni kan vi friste med hele 25% på hvitevarepakker fra NEFF i tillegg til at du også får 25% på bestselgerne fra Fossline Kjøkken & Bad!

Bestiller du kjøkken innen uke 24 vil vi kunne levere ferdig montert kjøkken med hvitevarer hjem til deg før sommeren!

Vi ønsker at du skal få se nærmere på NEFF hvitevarer, som med Slide&Hide® – den forsvinnende ovnsdøren, og inviterer til kundekveld torsdag 7. juni og torsdag 14. juni, kl 1400 – 1800. Vi vil teste dampfunksjon, steketermometer og demonstrere ovnene i bruk.

Vi håper du vil ta turen innom! Meld deg gjerne på via kontaktskjema på siden her –>

Vi har byens største utvalg i innredninger, benkeplater og hvitevarer. Vi kan i tillegg bistå med å få hele oppussingen gjort ved hjelp av våre dyktige samarbeidspartnere innen alle fagområder.

Ja, jeg vil lage drømmekjøkken!

Registrer deg i skjemaet og vi vil kontakte deg, eller kom innom butikken for en hyggelig kjøkkenprat!