, , ,

Plantui Smart Garden™ – det er på tide å gro! Hele året.

Plantui Smart Garden™ er en hydroponisk innendørs hage for dyrking av urter, salatblader og spiselige blomster hjemme; dyrket bærekraftig og smart.
Vi har gjort det så enkelt at du er garantert suksess – hele året.

Førstkommende lørdag, 22.04, vil vi demonstrere Plantui Smart Garden™ i egen butikk og ha stand hos Illums Bolighus Bergen i Strandgaten 20. Vår kokk, Dag Stian Knudsen, vil være med denne dagen og lage småretter fra vår egen urtehage – i tillegg til at du får 15% rabatt på Plantui i alle farger og størrelser!

Rent og friskt

Plantuidyrkete planter er 100% rene. Det er ingen kunstige ingredienser og ingen GMO, slik at du vet nøyaktig hva du spiser. Jordfri hage gjør at du kan spise salater og urter rett fra Plantui. Du trenger ikke engang å vaske salatbladene.

Smakfullt

Plantuidyrkede planter har den beste smaken. Optimalisert lys og Plantui sine spesielle næringssto er bidrar til at salatene får en balansert smak, selv for krevende kokker. Bli overrasket av smak og aromaer. 

 

Sunnhet

Plantuidyrkede planter er “pakket” med vitaminer og mineraler, og har 2-3 ganger mer vitamin C og betakaroten* enn planter som selges i dagligvarebutikker.

*Testet av: Euro ns laboratories, rapportkode AR-15-FL-015927-01

Plantekapsler™

Hver Plantui plantekapselpakke inneholder tre kapsler med frø og en optimalisert blanding av næringssto er. Plantui planter er delt inn i tre vekstgrupper; rask vekst, mellomrask og langsom vekst. Plantene blir fullt utvokst på 5, 8 eller 12 uker, avhengig av hvilken vekstgruppe de er i og de kan høstes av i ere uker.

 

Vekstfaser

Plantuis patenterte vekstmetode* har tre stadier; spiring, groing og høsting. Hvert trinn har en unik innstilling for lysintensitet og automatisk vanning, for å garantere et godt vekstresultat.

*Patent pending – EP 14162567.3

Lær med dine barn

Plantui Mummi Garden 3 og Mummi 30 dagers “vekstreiseboken”, tar deg og barna dine med på et eventyr hvor dere opplever vekstenes mirakler. Den pedagogiske Mummi boken* avslører mysteriet med fotosyntese, viktigheten av næringsstoffer og oppfordrer barna til å spise sunt. Egendyrkede grønnsaker smaker bedre!

*Pr idag kun på engelsk.