, ,

Smart platetopp gir ny frihet og fleksibilitet

For første gang kommer Siemens med en platetopp med integrert ventilatorsystem, inductionAir, som vil gi deg en helt ny frihetsfølelse på kjøkkenet.

Siemens er opptatt av å utvikle produkter som står i stil med folks ønsker og behov på et moderne kjøkken, med nye og kreative løsninger. Den kombinerte ventilator og platetoppen er et godt eksempel på det. Platetoppen er en del av Siemens iQ700-serien, og er rent og vakkert utformet. Den integrerte og nærmest usynlige ventilatoren er utstyrt med smarte og enkle funksjoner som gjør at uønsket damp, lukt og fettpartikler fra matlaging trekkes ut og ned fra kjeler og panner. På den måten unngår du at osen stiger opp og ut i rommet.

Støysvak og energieffektiv
Siemens kullfilterfrie og effektive iQdrive-motor, gjør ventilatoren mer holdbar, effektiv og støysvak sammenlignet med tradisjonelle kjøkkenvifter. En integrert luftkvalitetssensor registrerer også dampmengden som oppstår og tilpasser ventilasjonsnivået automatisk. På den måten bruker ikke ventilatoren mer energi enn det som er absolutt nødvendig.

To produkter i ett
Kombinasjonen platetopp og ventilator i ett produkt gjør også at du sparer plass og står friere til å utforme kjøkkenet slik du ønsker. Når den klassiske ventilatorhetten ikke lenger er et must kan du finne nye og mer fleksible måter å innrede og bruke kjøkkenet på, noe som vil kunne gi deg et større, lysere og mer sosialt kjøkken.

Smarte funksjoner som tilpasses dine behov
Siemens induksjonstopp med flexInduction gir deg fleksibilitet til å kunne bruke hele platetoppen. Bruk den som én stor sone, eller del den opp i flere mindre soner tilpasset størrelsen på kjelene og stekepannene dine. På den måten blir de alltid er jevnt oppvarmet. I tillegg til flexInduction har den nye platetoppen også flere smarte funksjoner som gjør det enklere å fokusere på selve matlagingen. En av dem er fryingSensor Plus, som registrerer og måler temperaturen under hele matlagingen, slik at maten ikke brenner seg. En annen er powerMove Plus som deler platetoppen inn i tre forskjellige varmesoner, med maks temperatur lengst frem, temperatur for småkoking i midten og lav varme som holder maten varm lengst bak.

InductionAir EX877LX33E vil være tilgjengelig i butikk fra april til en veiledende pris på 42 099 kroner.