, ,

SILESTONE, NEFF og BLANCO med unik kampanje

Våren er i full anmarsj, og sommeren nærmer seg! Kanskje vårstemningen gjør at du går med tanker om å gi hjemmet et lite ansiktsløft? Kanskje vårrengjøringen inkluderer ny Silestone benkeplate? Eller skal du bytte kjøkken, skaffe deg nye hvitevarer fra NEFF etter å ha sett «Mitt kjøkken ruler» på TVN eller flytte inn i det nye huset til høsten? GJØR ET KUPP NÅ!!!

Vi har et fantastisk tilbud på lekre 2cm plater fra Silestone! Sammen med SolidTec kan vi garantere deg et ekslusivt uttrykk og en særedeles bestandig og nærmest vedlikeholdsfri finish på kjøkkenet ditt – og det til utrolig lave priser!

I mai og juni tilbyr vi 4 utvalgte Silestone produkter til kun kr 2.590,- pr kvm, noe som gjør at steinplater endelig er innenfor rekkevidde for langt flere budsjettrammer enn de aller rauseste. SolidTec flytter i mai inn i flotte, nye produksjonslokaler på Kokstad og har økt kapasiteten betraktelig! Vi ønsker å hedre vår lokale steinhugger med å være med på denne unike kampanjen – så benytt sjansen nå og kom innom Index Interiør for et uforpliktende tilbud! Kampanjebetingelser ser du her!

Vi har også vanvittig gode tilbud ved kjøp av avfallssortering, vask og blandebatteri fra BLANCO. Les mer om vasker og blandebatterier her!

Kombinerer du denne kampanjen med vårt hvitevaretilbud som gir hele 30% rabatt* på NEFF hvitevarer, kan du gjøre årets, og kanskje landets, aller beste handel! Og det hos den lille kjøkkenforhandleren på hjørnet i by’n…

Se annonsen vi har i sommerens utgave av TENDENS og byLIV som kommer ut til beboere i Bergen Sentrum om kort tid!

Alle som kommer innom Index Interiør med ønske om å få tegnet nytt kjøkken skal få byens kanskje aller beste service – og vi lover å følge deg gjennom hele prosessen, helt til første middagen står på bordet!!

Velkommen til en hyggelig kjøkkenprat!