, ,

Silestone med vårkampanje på benkeplater!

Cindy Crawford på topp

Vårkampanje på Silestone benkeplater

Nå lønner det seg å bestille benkeplater fra Silestone. Til kun kr 1995,- pr løpemeter er de utvalgte modellene fra Silestone et eksklusivt og naturlig valg til enhver oppgradering hjemmet ditt!

Helt frem til sommeren vil vi kunne tilby deg det beste markedet har å tilby fra den globale markedslederen Cosentino.

Høyeste kvalitet Garantert

Cosentino tilbyr sine forbrukere 25-års garanti på Silestones kjøkkenoverflater.

Våre produkter inkluderer de mest krevende kvalitetskontrollene som tilbyr en grunnleggende kvalifisering av et produkt som har gått under huden på tusenvis av kjøkken i mer enn 52 land.

Vårkampanje på Silestone benkeplater

På grunnlag av dens utvilsomme, åpenbare verdier, sertifisert av profesjonelle fra innrednings-, design- og arkitekturbransjen, har Silestone befestet sin globale prestisje, og merket er nå til stede i over 50 land. Det er markedsledende i sin sektor, og tilbyr et eksempel på forskning og innovasjon for både offentlige og private byggeprosjekter i det 21.århundre.

Vi tilbyr nå Blanco Norte, Blanco City, Gris Expo og Negro Tebas til kun kr 1995,- pr løpemeter, opptil 65 cm dybde. Gjelder 2 cm tykkelse og polert overflate.

Kantpolering, hulltaking til vask, platetopp og blandebatteri, måltaking og levering kommer i tillegg.

Kampanjeperioden varer fra uke 16 til uke 26.

Silestone-overflater

Silestone har blitt det perfekte alternativet for kjøkken- og baderomsoverflater over og forbi andre tradisjonelle materialer som granitt eller naturstein.

Blant egenskapene som er ansvarlige for denne populariteten er at Silestones kvartsoverflater presenterer ekstrem varighet på kjøkken og baderom hvor trafikken og den daglige bruken er høy, samt de endeløse fargemulighetene som tilbys med denne overflaten.

Fargeassistent

Silestone er tilgjengelig i mer enn 90 farger, noe som sørger for at det finnes en Silestone-farge for deg. Med 3 teksturer å kombinere, polished, suede eller volcano, er det uendelige muligheter! Drøm deg bort på Silestones hjemmesider med 3D designeren og finn frem til ditt unike design! https://www.silestone.com/no/fargeassistent/

Vi har selvsagt vareprøver på de fleste modeller tilgjengelig i butikken. Stikk innom for en hyggelig kjøkkenprat!