Sommerkampanje Steel Cucine – spar kr 10 000,-!

Gjør et komfyr kupp i sommer! Steel Cucine kan du komme og oppleve hos oss, noe vi anbefaler! Et glimrende utvalg range cookers håndlaget i Italia og holder garantert høyeste kvalitet. Designet er det heller ikke noe å utsette på. Steel Cucine har også kombidamp som alternativ i de fleste komfyrmodellene. Vi slår av kr 10.000,- på ordren ved bestilling av komfyr og ventilator innen 30. juli.

Steel Cucine leverer et flott sortiment i komfyrer, samt innbyggingsovner og kjøleskap. Steel Cucine leverer også flotte innbyggingsovner med kombidamp og rotisseri.
Steel Cucine har også et flott sortiment i stålmoduler, både som benkemoduler og overskap. Drømmer du om et robust utekjøkken kan vi gjøre drømmen om til virkelighet med Steel Cucine!

Steel Cucine har design som kommer til uttrykk i serier; Genesi gir deg det rustikke og praktiske uttrykket, eller du kan velge den klassiske stilen i Ascot-serien. Du kan velge blant en rekke farger og metaller som bronse, stål, messing osv.

De fleste modeller fåes med gasstopp eller induksjonstopp, og som nevnt kombidamp. Vi hjelper deg å tilpasse både komfyr og ventilator!

Vi har skrevet om disse produktene før; steel-cucine-komfyr-i-saerklasse

Kom innom Index Interiør for en demonstrasjon og få med deg en katalog!

Du kan også se prislisten her: Steel Cucine prisliste 2018