Helt på tampen av mars tok Index Interiør turen til Stockholm, for inspirasjon og litt faglig påfyll. På planen sto besøk i 4 ulike kjøkkenbutikker i og rundt Stockholm, ulike butikker som alle fører Kungsäter Kök, om enn på ulike måter…

Butikkene varierte fra 21 kvm ( ! ) til mer vanlige størrelser, og alle hadde sin helt egen sjarm og hygge. Vi var ute etter å se hvordan de ulike butikkene arbeider, hvordan de har løst utstillingene sine og hva de legger vekt på for å gi kundene sine den beste opplevelsen og servicen.

Helt fra vi startet Index Interiør, har drømmen og planen vært vår egen butikk, om enn litt utenom det vanlige. Å få besøke disse flotte butikkene og ikke minst møte menneskene bak dem, var en god hjelp på veien. Nå nærmer vi oss målet, og om ikke mange månedene åpner vi vår egen butikk. Butikken blir sentralt plassert i sentrum, ikke stor og ikke liten, men akkurat passelig. Her vil vi presentere et utvalg av kjøkken, benkeplater og hvitevarer, og vi vil tilby kundene det samme som disse flotte butikken i Stockholm: Kjøkkenet, badet og garderoben de har drømt om og lett etter.

I mellomtiden vil vi fortsette å levere kjøkken, bad og garderobe til kundene våre, vi kjører kampanjer og jobber videre mot målet: Vår helt egen butikk, med service i toppklassen, atmosfære og kunden i fokus.

Håper dere vil finne bildene våre fra Stockholm like inspirerende som vi gjorde, kontakt oss hvis dere ønsker hjelp til nye løsninger, smarte innredninger eller bare vil snakke kjøkken og håndverk!